Bästatester

Bäst i test värmespolar

Vilka värmespolar är bäst i test? (Oktober 2024)

Är du en av dem som gillar att få både volym och lockar i håret på ett enkelt och snabbt sätt? Då kan användning av värmespolar vara något för dig. Värmespolar är uppvärmda hårrullar som fungerar genom att värma upp håret så att du får både lockar och volym, som du sedan kan forma som du vill. Du kan använda värmespolar på både torrt och fuktigt hår. Låt rullarna sitta i tills de har svalnat innan du tar ut dem. Kom ihåg att använda värmeskydd i håret för att minska risken för slitage.

Det finns en hel del värmespolar att välja mellan och vi har tittat på de tre mest populära modellerna och bedömt användarvänlighet och värde för pengarna.

Detta bör du överväga när du ska köpa värmespolar till håret

  • Recensioner: Kontrollera Trustpilot-recensioner, tester och andra omdömen om produkten.
  • Pris: Hur mycket har du tänkt spendera på värmespolar till håret?
  • Material: Välj de hårrullar som är mest skonsamma mot håret.
  • Användarvänlighet: Är hårrullarna enkla att använda?
  • Storlek på värmespolar: Har värmespolarna flera storlekar?

Bästa erbjudanden för värmespolar till håret 2024

Undrar du vilka värmespolar som passar bäst för ditt hår? Vi har tittat på några av marknadens bästa värmespolar, där vi har gått igenom fördelar och nackdelar med de utvalda modellerna.

1. Thermo Ceramic Rollers värmespolar – Bäst i test värmespolar

5 Stjärnor
Snabb leverans

Thermo Ceramic Rollers värmespolar från Babyliss är ett set med värmespolar som ger lockar, vågor och volym som varar. Spolarna är mjuka och har en keramisk yta. De är enkla att fästa och kommer i tre olika storlekar med stora klämmor, så att de enkelt kan fästas i håret. De olika storlekarna på spolarna ger möjligheten att skapa olika varianter av lockar och vågor.

Thermo Ceramic Rollers kommer med 20 keramiska spolar, varav åtta är stora, medan de tolv andra spolarna ger medium och små lockar, uppdelade på sex av varje storlek. Paketet med värmespolar levereras också med 10 stora klämmor och 20 hårnålar. Thermo Ceramic Rollers har också en jonisk funktion som hjälper till att minska frissigt hår.

Behållaren till värmespolar är utrustad med en indikator som visar när spolarna är varma, samt en på/av-knapp. Värmespolar levereras med tre års garanti från Babyliss.

Snabb uppvärmning
Kommer i olika storlekar
Levereras med klämmor och hårnålar
Värmerullarna minskar frissigt hår
Indikatorlampa
Av og på knapp
3 års garanti
Kostsam

2. Jumbo Curls värmespolar – Bästa jumbo värmespolar

4,3 Stjärnor
Snabb leverans

Jumbo Curls från Remington är kanske de bästa värmespolar du kan använda för att få stora, vackra lockar med maximal volym. Jumbo Rollers har spolar fyllda med vax som ser till att de håller sig varma extra länge så att lockarna kan sätta sig ordentligt. Spolarna är också täckta med sammet som minskar skador på håret samtidigt som det hjälper till att minska frissigt hår.

Jumbo Rollers kommer med 12 spolar i två olika jumbo-storlekar. Ändarna på spolarna är gjorda med Cool Touch-teknologi så att du inte bränner dig när du ska sätta spolarna i håret. Värmespolarna från Remington är enkla att fästa i håret och kommer med klämmor och stift. Fodralet till värmespolarna har också en indikatorlampa som visar när spolarna är varma och redo att användas.

Snabb uppvärmning
12 värmespolar
Kommer med fästmöjligheter
Cool touch-funktion
Indikatorlampa
Kommer med vaxkärna för långvarig värme
Endast för stora lockar


3. PROluxe Rollers värmerullar – Bästa premium värmerullar

4,5 Stjärnor
Snabb leverans

Med PROluxe Rollers från Remington får du vackra lockar som håller bra hela dagen. Värmespolarna är enkla att använda och fästs med hjälp av klämmor. Fodralet kommer med 20 värmespolar i en elegant rosa design. Det tar mindre än 90 sekunder att värma upp spolarna och de har en maximal temperatur på 115 grader.

Med PROluxe Rollers värmespolar skapar du lockar på fem minuter och med hjälp av Dual Heating Technology värms lockarna upp från insidan till utsidan. De tjugo spolarna räcker till att locka hela håret på en gång.

Lockar som håller hela dagen
Enkla att använda
Kommer med fästklämmor
20 rullar
Maximal temperatur 115 grader
Färdiga lockar på fem minuter
Kostsam

Vad är värmespolar?

Värmespolar är hårrullar som värms upp innan de sätts i håret. De finns i olika storlekar för att skapa allt från vackra lockar till lösa vågor och volym. Värmespolar är vanligtvis tillverkade av plast, metall eller keramik, och vissa modeller har ett sammetsöverdrag för att skydda håret och ge bättre grepp.

Hur fungerar värmespolar?

Värmespolar fungerar genom att de värms upp i en värmeenhet. När rullarna har nått önskad temperatur, rullas de in i torrt eller lätt fuktigt hår och fästs med klämmor eller nålar som följer med setet. Värmen från rullarna överförs till håret, vilket gör att håret formas efter rullens form. Efter att håret har svalnat tas rullarna bort, och man får vackra lockar eller vågor.

Hur använder man värmespolar?

Förberedelse: Börja med rent, torrt eller lätt fuktigt hår. För bästa resultat, använd en värmeskyddande spray för att skydda håret mot värmeskador.

Värm rullarna: Slå på värmespolarna och låt dem värmas upp enligt tillverkarens instruktioner. Detta tar vanligtvis några minuter.

Dela håret: Dela håret i sektioner för att göra det enklare att rulla. Börja med att dela håret i tre huvuddelar: toppen, mitten och botten. Dela sedan varje huvuddel i mindre sektioner.

Rulla håret: Ta en sektion av håret och placera änden av håret på rullen. Rulla håret uppåt mot hårbotten och fäst rullen med klämmor eller nålar. Upprepa detta för alla sektioner.

Kylning: Låt rullarna sitta i håret tills de är helt avsvalnade. Detta kan ta mellan 20 och 30 minuter, beroende på hårets tjocklek och längd.

Ta bort rullarna: Ta försiktigt bort rullarna och använd fingrarna eller en bredtandad kam för att lossa lockarna. Undvik att använda en borste, eftersom detta kan göra att lockarna förlorar formen.

Avslutning: Avsluta med en lätt hårspray för att säkerställa att lockarna håller hela dagen.

Fördelar med värmespolar

Mindre värme: Värmespolar använder mindre värme än många andra stylingverktyg, vilket minskar risken för värmeskador. Lockar gjorda med värmespolar kan vara längre än de som är gjorda med locktång. Värmespolar kan ge håret extra volym och fyllighet. De flesta värmespolar är enkla att använda och kräver minimala färdigheter.

Det kan ta lite tid att rulla upp håret i värmespolar, men det är väl värt tiden när du ser slutresultatet. Kom ihåg att värmespolar passar bäst på medellångt till långt hår.

Lycka till!